Kennel Nen`Sam

Godt Nytår - Happy New Year. Sam startede som Veteran i Udstillings verdenen. Det har været forrygende. Sam blev Verdens Veteran Vinder 2017. Han blev Bedste Veteran på Club udstillingen i Holland. Sam blev Bedste Veteran på begge udstillinger i Amsterdam og fik Certer nok til at vi kan søge om Championat for Veteran i Holland... Ud over alle de fine resultater - BLEV Sam 2 bedste Veteran i stor ring i Amsterdam. Det var en fantastisk oplevelse ud af over 50 veteran hunde blev han taget ud og placeret som nr 2, der bliver kun taget 3 ud i stor ring... Det kan vi leve længe på....
Vi ønsker jer alle en Glædelig jul og et Godt Nytår. Vi glæder os til 2018. Der planlægges et kuld på Bella sidst i 2018. Bella springer et løb over nu og så er planet at parre hende ved 2 løb.
Kuld BellFi - de 8 uger er nået og de er alle 5 på vej ud til deres nye familier.
Hej.... Mamma...
Hallo World...
KYS - KYS
Så kom de. 5 stk. 1 tæve og 4 hanner. De har de alle godt. Bella har det også godt og tager sig godt af de små. Der er lagt billeder ind under Hvalpe....og der vil være en opdatering en gang om ugen.
Medens vi venter på hvalpene - havde vi fornøjelsen af at kikke på denne flotte ballon som landene lidt rundt vores grund... Ned tællingen er startet ... Bella har ikke lyst til at spise i dag.. Tror det skyldes ormepillerne... Hun spiser nu til aften.
Her er det Idi som viser sin tunge... den lille frække hvalp... Vi har lavet en gruppe på FB som hedder - Hvalpe - NenSam Bella von TomTes og Frindly Finn Two v.h. Runxputtehof - i denne gruppe vil der blive lagt billeder info op næsten hver dag når vi får hvalpe... hvis i har lyst til at følge med så anmod om at komme ind i gruppen.
Det er ganske vist... Bella er skannet drægtig, nu skal vi bare vente til sidst i september. Vi glæder os. I dette kuld vil vi gerne finde en person som vil indgå i et samarbejde omkring en hanhund. Hvis det har interesse så send mig en mail. Vil gerne at det er i nærheden af hvor jeg bor.
BELLA ER BLEVET PARRET MED DENNE FLOTTE HANHUND. HVIS DET GÅR SOM VI GERNE VIL SÅ FORVENTER VI HVALPE OMKRING 1 OKT. Bella er nu parret med denne dejlige hanhund FRIENDLY FINN TWO V.H. RUNXPUTTEHOF fra Holland. Finn Two bor sammen med en anden hanhund på 8 år. Han er en dejlig social hund som bla. bliver brugt til udstilling og derud over er han en dejlig familie hund. Nu er det bare at vente og håbe at der er hvalpe på vej. Vi er glade for denne combination kunne lade sig gøre. I dette kuld vil vi gerne have en han udstationeret. Skulle der være en som kunne tænke sig at høre om vilkårene omkring en udstationering/delehund er i velkommen til at sende mig en mail på inglo56@hotmail.com - vil helst at vi bor tæt på hinanden.
Det er her vi bor... vores dejlige lufte plads... Vi har en bæk som løber lags træerne hvor vi ofte går ned og får kølet maven... Vores hunde elsker at komme på marken. Vi bor på højdedraget af en tunneldal, der er langt ned flere steder, det er ikke til at se på billedet.
Rally lydighed med Sam... expert gruppen. Sam er så dygtig og opmærksom.
Milo
Kennel Nen`Sam - hvalpe efter Tess og Milo. Tæve nr 1. Fødselsvægt 115g. vægt på dag 12 - 429g. Han nr 2. Fødselsvægt 135g. vægt på dag 12 - 548g Tæve nr 3. Fødselsvægt 135g. vægt på dag 12 - 582g Han nr 4. Fødselsvægt 135g. vægt på dag 12 - 729g. I dag har nr 1 åbnet sine øjne. I dag er det dag 13 og de andre hvalpe har også åbnet deres øjne. Der bliver løbende lagt info og billeder ind under hvalpe Tess og Milo.
De to hanhunde ligger med næserne mod hinanden, men hjerter dame kommer kravlende ind over .. der er liv i hvalpekassen. Men de bruger dog mest tiden på at sove og spise.. og de tager så flot på. Alle har fordoblet deres fødselsvægt inden for den første uge.
Den 15 feb. Det blev til to hanner og to tæver. De er aktive og tager fint på nu.
Fantastisk... så skete det... Milo blev taget ud i gruppe 8 stor ring og blev placeret på en 3 plads... Er mega stolt over vores eget afkom.. Nen`Sam Lue von NenRub... Milo...
Tess.... lille spejl i bækken der... hvem er smukkest på Rampes Møllevej....?????
Tess 4 år i dag.... 30 Sep. 2016.
DKC´s Pokal udstilling i Køge. Nen`Sam Lue von NenRub - Milo blev BIM. Der var 18 hunde tilmeldt, de 13 var hanhunde. Dommer Jo Schebers fra Holland.
Forårs billede. Sam, Bella, Nenya, Tess. Vi skanner Tess på torsdag den 12 maj og håber på hvalpe....Tess er skannet tom. Øv. Men sådan er det med levende dyr. Vi parret Tess igne ved næste løb som vil blive efterår, vinter. 2016.
Milo - nyvasket, stillet til tørre....

Mogens Nielsen 15.11.2017 16:09

Hejsa.........Vi har måtte aflive vores Kooiker FREJA på 14 år da hun fik en hjerneblødning
Jeg vil bare lige høre om i skal/har hvalpe eller kender nogen

Jesper Fynsk 14.08.2017 18:52

Hej vi er en familie på 5 som er meget interesseret i en valp hvordan kommer man i betragtning til en valp nå der kommer et nyt kuld.

I.L.S. 16.08.2017 13:00

Hej Jesper Fynsk.
Send mig en mail eller ring til mig...inglo56@hotmail.com tlf 30533586
Venlig hilsen Inger Louise

Thomas Regin Sørensen 27.07.2017 19:43

Hej en kooiker skal måske være vores næste hund. Inden vi bestemmer os vil vi gerne møde nogle med erfaringer. Er det muligt at besøge jer inden opskrivning?

Susanne Stærsholm 23.07.2017 13:02

Hej
Vi er meget interesseret i en hvalp og skal i den forbindelse høre jer om der er kommende planer for hvalpe hos jer?

Gert Kjæhr 17.06.2017 19:25

Hej. Vi er en familie som gerne vil have en dejlig kooiker hvalp. Kan vi komme på venteliste ved jer. Håber at høre fra jer. Vh. Gert.

inger Louise 23.06.2017 09:48

Hej Gert Kjæhr.
Send mig en mail på inglo56@hotmail.com

Charlotte Toftedal 06.06.2017 17:48

Hej, Vi er meget interesserede i en kooikerhvalp, og vil høre om det er muligt at blive optaget på en venteliste til det kommende kuld? Mvh. Jens og Charlotte

majahaack@gmail.com 15.04.2017 18:54

Hej, vi er meget interesserede i en kooikerhvalp, og den kennel vi havde skrevet os op hos, får desværre ikke hvalpe alligevel. Planlægger i mon et kuld? mvh

Beate van Schelve 18.07.2016 09:01

Guten Morgen,
wir interessieren uns für den Deckrüden Nen'Sam Lue von Nenrub,
können Sie mir einen Kontakt zum Besitzer herstellen?
www.vom-kooikerbeis.de

| Svar

Nyeste kommentarer

11.07 | 12:26

Hej.Vi er en aktiv familie på 4 med 2 hjemmeboende børn på 10 og 13 år. Vi kigger på en Kooiker.Har du planer om hvalpe 2023? Vh Anne

07.03 | 18:51

Hej. Jeg har ikke planer om hvalpe de næste mange år. Der er hvalpe hos Kennel Fagayas i Sverige lige nu. Skriv til Katarina Hall og hør ind til hvalpene

11.01 | 20:33

Kære Inger. Vi er en familie som længe har drømt om en kooiker. Har I planer om hvalpe i 2022 eller 2023 og kan vi blive skrevet op?

15.09 | 18:04

Hej.
Som det ser ud nu er der ingen hvalpe som ikke er afsat. Desværre for jer.