Hvalp 2011
Billede af Sam fra hvalpene 2009
Freja og Nenya.

1 Uge.
1 Uge.
Der var kun en tæve - hun var en stor dame på 330g. Vi måtte en tur til dyrlæge om natten fordi Nenya havde ikke flere veer efter at have født tæven. Jeg troede at hun havde en mere i sig , derfor kørte vi til dyrlæge. Men der var ikke flere og der var heller ikke tegn på at der havde været flere. Nenya blev undersøgt og fik taget røntgen billede.
Vi kom hjem igen og der blev ro i kassen og den lille kunne komme til at sutte.
Nenya havde rigeligt med mælk som tæven kunne frit vælge. Det tog et par dage før Nenya havde tilpasset mælke produktionen efter en hvalp.
I løben af en uge var hun over et kilo i vægt.

2 Uge
2 Uger.
Der soves stadig meget. Men hun maver sig frem nu og der er kommet øjne. Nenya vogter stadig meget på rummet og den lille prinsesse.
Sam er meget intresseret men må ikke komme ind endnu.

Nenya skulle lige have et slik. Freja 3 Uger
Freja 3 uger.
Freja er begyndt at stå og gå. Hun har fundet ud af at rejse sig imellem siden i hvalpekassen og den runde pind, hvis hun rejser sig der-så kan hun gå hele vejen hen uden at falde. Det ser sjovt ud som hun prøver sig frem. Problemløsning...!!!!det lykkes for hende.
Der er kommet tænder og interessen for hvad der sker rund om er vokset. Hun både gør og knurrer-eller noget der ligner det.
Sam får lov til at komme hen til hende når jeg holder hvalpen.

Freja UGE 4.
Freja er 4 uger.
Hun er blevet mere mobil og leger meget.
Nenya leger meget med Freja. Der bliver gøet, knurret, bjæffet og andre lyder kommer der også fra hvalpekassen.
Freja er begyndt at få fast føde, men hun vil rigtig gerne have mælk fra Nenya. Freja har fine spidse tænder som hun bruger på sin mor og legetingene i kassen, der skal ruskes, knurres og løftes.
Pludselig er der stille og så sover hun sin prinsesse søvn. Hvalpe kassen står nu inde i stuen hvor der er mere larm. Sam hopper ind og ud af kassen som Nenya tillader det. Han skal nok blive en god lege kammerat.

Uge 5

Uge 5.
Freja er nu 5 uger og fuld af liv. Hun har meget travlt. Freja kommer rundt i huset nu - ind i nye rum - først sidder hun lige og ser sig rundt - hvorefter hun går igang med at undersøge rummet.
Hun vil så gerne lege, men de voksne hunde gider ikke hele tiden. Nenya er god til at lege med hende, Sam synes hun er rigtig spændende - men måske for spændende engang imellem. Baloo siger bliv væk, før hun tænker på at gå hen til ham.
Freja er begyndt at komme ud, hun er god til at tisse ude - det er så spændende og farligt at komme ud.
Nenya er ved at holde op med at give Freja mælk.
Hun er ved at være god til at hoppe og holde balancen.
Freja møder nye mennesker hver uge.
Nu hun snart er 6 uger skal hun mere ud i den store verden.

Freja har fået sit regnr. DK02676/2011 nu kan hun ses på hundeweeb     Indavl på 0,00🙂


UGE 6
UGE 6
Freja vejer næsten 3 kg. Hun er en rigtig fin lille hund. Der er larm i huset.... Tidligt om morgenen vågner damen og straks er der 3 voksne hunde der tordner op af trappen og ind i soveværelset for at fortælle at det er nu hun er stået op.🤩 Freja vil ikke være inde i indhegningen, hun vil ud til de andre ---- og det kommer hun.
Det er en rigtig fin oplevelse at se den lille selvsikre dame sammen med de voksne hunde - selv med Baloo som ikke altid synes hvalpe er søde, men hun kan læse ham og engang imellem siger han væk og så er hun nede på gulvet.
I denne uge har Freja haft besøg af Tina, Jimmy, og lille Viktor.
Hun har fået kødben.
Hun har været ude og køre bil sammen med Sam
Freja har været meget uden for i denne uge og flere forskellige stedre.
Hun har haft halsbånd på og snor....det var ikke det sjoveste.
Hun har fået ormekur i denne uge.

UGE 7 Freja og Baloo
UGE 7
Tiden går stærkt. Freja er hele tiden sammen de voksne hunde. Vi har taget hundegården ned da hun alligevel aldrig var inde i den. Det går fint med at de er sammen hele tiden, Freja er god til at aflæse de andre hunde.
Vi var i MAXI ZOO  den anden dag. Der hilste Freja på en masse voksne mennesker, børn og en enkel hunde hvalp. Det går fint med at køre i bil. Freja kommer ud hver dag og udforsker nye steder på vores grund.
Sam, Nenya og Freja leger rigtig meget sammen. Baloo vil gerne snuse til hende nu og hun må også gerne komme tæt på.
Freja er meget mobil og styrter igennem huset gerne med Sam efter sig.
Hun står tidlig op, det bryder vi os ikke så meget om-----
Freja bliver børstet og kommer på bord - vi træner lidt med de ting som kan være lidt farlige. Desværre synes hun at støvsugeren er farlig, men vi håber selvfølgelig at det ændre sig.

Velkommen til vores hjemmeside
Uge 8.

Den sidste uge Freja har været her er gået med dyrlægebesøg, besøg uden for huset, møde nye mennesker, køre bil, blive chippet. Freja har de sidste par uger gået sammen med de andre hunde i hele huset. Hun er fantastisk til at finde ud af hvad hun må for dem og hvornår det er slut.
Sam har brugt det meste af hans vågne tid på at være sammen med Freja - de legede og han passede på hende.
Selv Baloo var begyndt at passe på hende, hvis hun gav lyd fra sig uden for så rejste han sig og gik ud til hende. Hun fik også lov til at hoppe op ad ham.
Freja var en del af flokken
Freja fandt ud af at hun kunne komme op af trapperne til første sal hvor vi sover, så hun kom op om morgenen sammen med de andre 3 hunde. Hun hoppede fra trin til trin og det tog ikke et min. at komme op.
Vi satte afspærring for - men Freja kom forbi og op af trappen den ene morgen og så gik de 3 andre igang med at fortælle at hun gjorde noget hun ikke måtte. Op kom jeg- da var Freja neden for trappen igen og ventede på at blive lukket ud til de andre. 
MEN - FREJA  skulle videre til sin nye familie. Den 20 Marts kørte jeg til Århus lufthavn hvor jeg mødtes med Claudia fra Køln. Freja skulle ud og flyve. Jeg havde en pude med som skulle følge Freja og Claudia havde købt en rejse taske til Freja, den var af stof og måtte være inde hos Claudia.
Vi lagde puden i tasken og Freja fik tisset af og så kravlede hun i tasken og lagde sig. Vi fik en kop kaffe og Freja sov bare videre. Det var så fint. Trist at skulle af med Freja, men hun er kommet ud til Claudia som er rigtig glad for at få Freja og bedre kan det ikke blive.
Freja er kommet godt til Køln og har sovet godt dernede, gøet af katten og mødt den anden Kooikerhondje. Alt er som det skal være. Vi andre har det måske lidt tomt - men vi ved at Freja har det godt.

Sam og Princessen
🙂 Sam hilser på princessen

Prinsessen har fået selvskab af den lyserøde kanin - 2011.
Da det kun blev til en enkelt hvalp, har vi besluttet at gøre brug af en omparring med Lupus.
Hvis alt forløber stille og roligt for Nenya vil vi planlægge det til sidst på året.
Princessen har det godt og er oppe over 500g nu. Hun trives. Ligger i kurven og logre med sin lille hale- når hun er på vej hen til Nenyas bryster.

Hun tager godt fat

Inger Louise 13.03.2011 10:06

Ny video og UGE 7.

Johanna 23.01.2011 20:28

Pragtfuld hvalp...og et skønt billede.
Knus Johanna

| Svar

Nyeste kommentarer

11.07 | 12:26

Hej.Vi er en aktiv familie på 4 med 2 hjemmeboende børn på 10 og 13 år. Vi kigger på en Kooiker.Har du planer om hvalpe 2023? Vh Anne

07.03 | 18:51

Hej. Jeg har ikke planer om hvalpe de næste mange år. Der er hvalpe hos Kennel Fagayas i Sverige lige nu. Skriv til Katarina Hall og hør ind til hvalpene

11.01 | 20:33

Kære Inger. Vi er en familie som længe har drømt om en kooiker. Har I planer om hvalpe i 2022 eller 2023 og kan vi blive skrevet op?

15.09 | 18:04

Hej.
Som det ser ud nu er der ingen hvalpe som ikke er afsat. Desværre for jer.